Adatvédelem

A személyes adatok védelme

Az OTP Alapkezelő a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelve gondoskodik weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatok biztonságáról, azok biztonságos kezeléséről, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, illetve kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a személyes adatok védelmének érvényre juttatásához szükségesek.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az OTP Alapkezelőhöz (nevével és e-mail címével regisztrál a www.okosanapenzzel.hu oldalon), hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az OTP Alapkezelő az ügylet jellege által meghatározott adminisztrációs célból nyilvántartsa, kezelje, valamint üzleti partnereinek továbbítsa, belső promóciós és piackutatási célokra felhasználja. Az adatkezelés azonosító száma: ……./2011

Az adatokat az érintett írásban benyújtott  - kifejezetten erre irányuló - kérésére töröljük az adatbázisból.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogainak esetleges megsértése esetén az adatkezelő székhelye szerint illetékes bírósághoz fordulhat jogorvoslatért.

2021. május 12. - Ma Pongrác napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz