Aktualitások

Új tőke- és hozamvédett alapok kibocsátása

Új tőke- és hozamvédett alapok kibocsátása

2011. március 28.

Áprilisban bocsájtja ki az OTP Alapkezelő az OTP Trend Fix Alapok negyedik sorozatát, amelyek a BRIC országok (Brazília, Oroszország, India, Kína) és a globális agrárpiacok teljesítményéből nyújtanak részesedést.

Az alapok a tőkevédelem mellett, a mögöttes befektetések teljesítményétől függetlenül fix hozamot is biztosítanak befektetőiknek. Az alapok kifizetési struktúráit úgy alakítottuk ki, hogy stagnáló, illetve enyhén emelkedő piacok mellett is tudjanak hozamot fizetni.

Tőkevédelem

Az OTP Trend Fix IV. Alapok 2014. december 1.-ig tartó határozott futamidőre jönnek létre. Az alapok lejáratakor Ön mindenképp visszakapja jegyzéskor befizetett tőkéjét, tehát pénze kockáztatása nélkül részesedhet a befektetések teljesítményéből.

8% biztosított fix hozam

Az alapok a befektetések teljesítményétől függetlenül lejáratkor egy minimum fix hozamot fizetnek, melynek mértéke a befektetési jegyek névértékére vetítve 8%. Az Ön befektetett tőkéje tehát a teljes futamidő alatt minimum 8% növekedést ér el, ami éves szinten 2,21% fix hozamot (EHM 2,21%) jelent.

OTP Agrárpiaci Trend Fix II. Alap

Az OTP Agrárpiaci Trend Fix II. Alappal befektetőink a világ agrárpiacainak jövőbeli teljesítményéből részesedhetnek a befektetett tőke kockáztatása nélkül.
Az alap a biztosított 8%-os hozamon felül egy a globális mezőgazdasági piacokat reprezentáló index teljesítményéből nyújt részesedést. Az indexben az alábbi mezőgazdasági termékek szerepelnek (2010. december 31.): szójabab, kukorica, búza, kávé, szójaolaj, cukor, gyapot.

OTP Feltörekvő Piaci Trend Fix IV. Alap

Az OTP Feltörekvő Piaci Trend Fix IV. Alappal befektetőink a világ talán leggyorsabban fejlődő területeinek az ún. BRIC országok részvénypiacainak teljesítményéből részesedhetnek a befektetett tőke kockáztatása nélkül.
Az alap a biztosított 8%-os hozamon felül egy 20 elemű részvénykosár futamidő alatti teljesítményéből nyújt részesedést. A részvénykosárban a 4 ország legnagyobb volumenben kereskedett részvényei szerepelnek, a legismertebbek közül néhány: Petrobras, Ambev, Vale, Gazprom, Lukoil, Norilsk Nickel, Reliance Industries, Infosys Technologies, Bank of China, PetroChina, China Mobile.

Jegyzés

Az OTP Agrárpiaci Trend Fix II. illetve az OTP Feltörekvő Piaci Trend Fix IV. Alapok befektetési jegyei 2011. április 4. és 2011. május 20. között vételi jutalék nélkül, névérték alatt, napi diszkont árfolyamon jegyezhetők országszerte az OTP Bank értékpapír forgalmazással foglalkozó fiókjaiban.

2021. február 25. - Ma Géza napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz