OTP Aranygól Alap

OTP Aranygól Alap

Az alap típusa: Tőkevédett alapok

Kockázati besorolás: szokásostól eltérő

Minimálisan ajánlott befektetési időtáv: 3-5 év

Tipp:

Akkor ajánljuk, ha úgy szeretnél a 2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokság főszponzorainak jövőbeli teljesítményéből részesedni, hogy a futamidő végén a befektetett pénzed mindenképpen visszakapod.


Befektetési stratégia:
Az OTP Aranygól Alap olyan befektetési alap, amellyel a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot szponzoráló vállalatok részvényeiből összeállított részvénykosár jövőbeli teljesítményéből lehet részesedni úgy, hogy az alap a futamidő végén mindenképpen visszafizeti befektetett pénzedet.  

Az alap futamideje:
2010.07.14. - 2013.12.13.

Befektetés lekötés nélkül: 
Bár az alap tőkevédelme csak a lejáratig tartott befektetésekre vonatkozig, a befektetési jegyek bármelyik napon megvásárolhatóak és visszaválthatóak, azaz ha időközben pénzügyi céljaid megváltoznak és a befektetésedhez hozzá kell nyúlnod, az alapban elhelyezett  pénzed szabadon bármekkora összeggel növelhető, illetve csökkenthető.

Hol juthatok hozzá?
Az alap befektetési jegyei megvásárolhatóak az OTP Bank értékpapír forgalmazást végző bankfiókjaiban, illetve interneten az OTPdirekt-en keresztül is. 

Ha rendszeres időközönként rendelkezel befektethető összeggel:
Az OTP Banknál adhatsz állandó befektetési jegy vételi megbízást, így havonta akár már néhány ezer forintot is automatikusan befektethetsz, amiből idővel jelentős összeghez juthatsz.

Több információt szeretnék:
Az alapról bővebb információt találsz a befektetési jegyek forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő honlapján (www.otpalap.hu).  
 

2020. augusztus 8. - Ma László napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz