OTP Ázsiai Ingatlan Alapok Alapja "B"

OTP Ázsiai Ingatlan Alapok Alapja "B"

Az alap típusa: Deviza alapok

Kockázati besorolás: magas

Minimálisan ajánlott befektetési időtáv: 5-7 év

Tipp:

Akkor ajánljuk, ha legalább 5 évre szeretnéd az euró megtakarításaidat befektetni, az ázsiai ingatlanpiacok- és infrastruktúra befektetések hozamaiból szeretnél részesedni és vállalod a magas kockázatot.


Befektetési stratégia:
Az OTP Ázsiai Ingatlan Alapok Alapja olyan befektetési alap, amely döntően ázsiai ingatlanpiaci részvényekből áll.  Az alap árfolyamában a részvénybefektetések miatt jellemző a rövid távú árfolyamingadozás. Ennek csökkentése érdekében fontos a minimálisan ajánlott befektetési időtáv betartása.  

Az alap jellemző befektetései:
Az alap befektetési jegyeinek megvásárlásával az ázsiai és a teljes csendes-óceáni régió ingatlan és infrastruktúra piacain érdekelt vállalatok részvényeinek teljesítményéből részesedhetsz. Az alap részvényhányada magas, átlagosan 95%-os. Ennek köszönhetően egy befektetési jegy megvásárlásával számos ázsiai vállalat részvénye megvásárolható.  

Befektetés lekötés nélkül: 
Bár az alapot hosszú időtávra ajánljuk, a befektetési jegyek bármelyik napon megvásárolhatóak és visszaválthatóak, azaz ha időközben pénzügyi céljaid megváltoznak és a befektetésedhez hozzá kell nyúlnod, az alapban elhelyezett  pénzed szabadon bármekkora összeggel növelhető, illetve csökkenthető.

Hol juthatok hozzá?
Az alap befektetési jegyei megvásárolhatóak az OTP Bank értékpapír forgalmazást végző bankfiókjaiban, társforgalmazóinknál, illetve interneten az OTPdirekt-en keresztül is. 

Ha rendszeres időközönként rendelkezel befektethető összeggel:
Az OTP Banknál adhatsz állandó befektetési jegy vételi megbízást, így havonta akár már néhány ezer forintot is automatikusan befektethetsz, amiből idővel jelentős összeghez juthatsz.

Több információt szeretnék:
Az alapról bővebb információt találsz a befektetési jegyek forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő honlapján (www.otpalap.hu).   
 
 
 

2021. május 12. - Ma Pongrác napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz