OTP Dollár Pénzpiaci Alap

OTP Dollár Pénzpiaci Alap

Az alap típusa: Deviza alapok

Kockázati besorolás: alacsony

Minimálisan ajánlott befektetési időtáv: 0-1 év

Tipp:

Akkor ajánljuk, ha félsz a kockázatoktól és a bankbetétekben bízol, viszont nem szeretnéd a megtakarított dollárjaidat előre meghatározott időre lekötni.


Befektetési stratégia:
Az OTP Dollár Pénzpiaci Alap olyan befektetési alap, amely dollár bankbetétekből áll. Az alap árfolyama kiegyensúlyozottan növekszik, árfolyamingadozása nagyon alacsony.  

Az alap jellemző befektetései:
Az alap befektetési jegyeinek megvásárlásával rövid lejáratú forint betétek folyamatos kamatnövekményéből részesedhetsz.

Befektetés lekötés nélkül: 
A befektetési jegyek bármelyik napon megvásárolhatóak és visszaválthatóak, azaz ha időközben pénzügyi céljaid megváltoznak és a befektetésedhez hozzá kell nyúlnod, az alapban elhelyezett  pénzed szabadon bármekkora összeggel növelhető, illetve csökkenthető.

Hol juthatok hozzá?
Az alap befektetési jegyei megvásárolhatóak az OTP Bank értékpapír  forgalmazást végző bankfiókjaiban, társforgalmazóinknál, illetve interneten az OTPdirekt-en keresztül is. 

Ha rendszeres időközönként rendelkezel befektethető összeggel:
Az OTP Banknál adhatsz állandó befektetési jegy vételi megbízást, így havonta akár már néhány ezer forintot is automatikusan befektethetsz, amiből idővel jelentős összeghez juthatsz.

Több információt szeretnék:
Az alapról bővebb információt találsz a befektetési jegyek forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő honlapján (www.otpalap.hu).   
 
 

2021. június 13. - Ma Antal, Anett napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz