OTP Euró Pénzpiaci Alap

OTP Euró Pénzpiaci Alap

Az alap típusa: Deviza alapok

Kockázati besorolás: alacsony

Minimálisan ajánlott befektetési időtáv: 0-1 év

Tipp:

Akkor ajánljuk, ha félsz a kockázatoktól és a bankbetétekben bízol, viszont nem szeretnéd a megtakarított euróidat előre meghatározott időre lekötni.


Befektetési stratégia:
Az OTP Euró Pénzpiaci Alap olyan befektetési alap, amely euró bankbetétekből, illetve rövid lejáratú euró állampapírokból áll. Az alap árfolyama kiegyensúlyozottan növekszik, árfolyamingadozása nagyon alacsony.  

Az alap jellemző befektetései:
Az alap befektetési jegyeinek megvásárlásával rövid lejáratú euró betétek folyamatos kamatnövekményéből részesedhetsz.

Befektetés lekötés nélkül: 
A befektetési jegyek bármelyik napon megvásárolhatóak és visszaválthatóak, azaz ha időközben pénzügyi céljaid megváltoznak és a befektetésedhez hozzá kell nyúlnod, az alapban elhelyezett  pénzed szabadon bármekkora összeggel növelhető, illetve csökkenthető.

Hol juthatok hozzá?
Az alap befektetési jegyei megvásárolhatóak az OTP Bank értékpapír forgalmazást végző bankfiókjaiban, társforgalmazóinknál, illetve interneten az OTPdirekt-en keresztül is. 

Ha rendszeres időközönként rendelkezel befektethető összeggel:
Az OTP Banknál adhatsz állandó befektetési jegy vételi megbízást, így havonta akár már néhány ezer forintot is automatikusan befektethetsz, amiből idővel jelentős összeghez juthatsz.

Több információt szeretnék:
Az alapról bővebb információt találsz a befektetési jegyek forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő honlapján (www.otpalap.hu).   
 
 

2021. május 12. - Ma Pongrác napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz