OTP Feltörekvő Piaci Trend Fix III. Alap

OTP Feltörekvő Piaci Trend Fix III. Alap

Az alap típusa: Tőkevédett alapok

Kockázati besorolás: szokásostól eltérő

Minimálisan ajánlott befektetési időtáv: 3-5 év

Tipp:

Akkor ajánljuk, ha úgy szeretnél a leggyorsabban fejlődő országok részvénypiacainak jövőbeli teljesítményéből részesedni, hogy a futamidő végén a befektetett pénzed mindenképpen visszakapod.


Befektetési stratégia:
Az OTP Feltörekvő Piaci Trend Fix III. Alap olyan befektetési alap, amellyel a világ leggyorsabban fejlődő területeinek, a BRIC országok részvénypiacainak jövőbeli teljesítményéből lehet részesedni úgy, hogy az alap a futamidő végén mindenképpen visszafizeti befektetett pénzedet.  

Az alap futamideje:
2011.04.11. - 2014.12.01.

Befektetés lekötés nélkül: 
Bár az alap tőkevédelme csak a lejáratig tartott befektetésekre vonatkozig, a befektetési jegyek bármelyik napon megvásárolhatóak és visszaválthatóak, azaz ha időközben pénzügyi céljaid megváltoznak és a befektetésedhez hozzá kell nyúlnod, az alapban elhelyezett  pénzed szabadon bármekkora összeggel növelhető, illetve csökkenthető.

Hol juthatok hozzá?
Az alap befektetési jegyei megvásárolhatóak az OTP Bank értékpapír forgalmazást végző bankfiókjaiban, illetve interneten az OTPdirekt-en keresztül is. 

Ha rendszeres időközönként rendelkezel befektethető összeggel:
Az OTP Banknál adhatsz állandó befektetési jegy vételi megbízást, így havonta akár már néhány ezer forintot is automatikusan befektethetsz, amiből idővel jelentős összeghez juthatsz.

Több információt szeretnék:
Az alapról bővebb információt találsz a befektetési jegyek forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő honlapján (www.otpalap.hu).  
 

2021. június 13. - Ma Antal, Anett napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz