OTP Föld Kincsei Alapok Alapja

OTP Föld Kincsei Alapok Alapja

Az alap típusa: Forint alapok

Kockázati besorolás: számottevő

Minimálisan ajánlott befektetési időtáv: 3-5 év

Tipp:

Akkor ajánljuk, ha legalább 3 évre szeretnéd a pénzed befektetni, a különböző árupiaci termékek áremelkedéséből szeretnél részesedni és vállalod a kockázatot.


Befektetési stratégia:
Az OTP Föld Kincsei Alapok Alapja olyan befektetési alap, amely lehetőséget nyújt a nemzetközi árupiacok teljesítményéből való részesedésre. Az alap árfolyamában a származtatott ügyletek miatt jellemző a rövid távú árfolyamingadozás. Ennek csökkentése érdekében fontos a minimálisan ajánlott befektetési időtáv betartása.  

Az alap jellemző befektetései:
Az alap befektetési jegyeinek megvásárlásával különböző nemesfémek, ipari- és mezőgazdasági nyersanyagok, -termények, illetve kőolajszármazékok áremelkedéséből részesedhetsz. Az alap telejsítményében számos árupiaci befektetés teljesítménye tükröződik, ennek köszönhetően egy befektetési jegy megvásárlásával számos árupiaci termék megvásárolható.  

Befektetés lekötés nélkül: 
Bár az alapot legalább 3-5 évre ajánljuk, a befektetési jegyek bármelyik napon megvásárolhatóak és visszaválthatóak, azaz ha időközben pénzügyi céljaid megváltoznak és a befektetésedhez hozzá kell nyúlnod, az alapban elhelyezett  pénzed szabadon bármekkora összeggel növelhető, illetve csökkenthető.

Hol juthatok hozzá?
Az alap befektetési jegyei megvásárolhatóak az OTP Bank értékpapír forgalmazást végző bankfiókjaiban, társforgalmazóinknál, illetve interneten az OTPdirekt-en keresztül is. 

 Ha rendszeres időközönként rendelkezel befektethető összeggel:
Az OTP Banknál adhatsz állandó befektetési jegy vételi megbízást, így havonta akár már néhány ezer forintot is automatikusan befektethetsz, amiből idővel jelentős összeghez juthatsz.

Több információt szeretnék:
Az alapról bővebb információt találsz a befektetési jegyek forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő honlapján (www.otpalap.hu).   
 
 

2021. június 13. - Ma Antal, Anett napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz