OTP Jövő Márkái Alap

OTP Jövő Márkái Alap

Az alap típusa: Tőkevédett alapok

Kockázati besorolás: szokásostól eltérő

Minimálisan ajánlott befektetési időtáv: 3-5 év

Tipp:

Akkor ajánljuk, ha a világ legismertebb márkaneveit birtokló vállalatok részvényeibe szeretnéd a pénzed befektetni úgy, hogy a futamidő végén a befektetett pénzed mindenképpen visszafizetésre kerül.


Befektetési stratégia:
Az OTP Jövő Márkái Alap olyan befektetési alap, amellyel a világ legismertebb márkaneveit birtokló vállalatok jövőbeli teljesítményéből részesedhetsz úgy, hogy az alap a futamidő végén mindenképpen visszafizeti a befektetett pénzedet.  

Az alap futamideje:
2010.08.19. - 2013.12.13.

Befektetés lekötés nélkül: 
Bár az alap tőkevédelme csak a lejáratig tartott befektetésekre vonatkozig, a befektetési jegyek bármelyik napon megvásárolhatóak és visszaválthatóak, azaz ha időközben pénzügyi céljaid megváltoznak és a befektetésedhez hozzá kell nyúlnod, az alapban elhelyezett  pénzed szabadon bármekkora összeggel növelhető, illetve csökkenthető.

Hol juthatok hozzá?
Az alap befektetési jegyei megvásárolhatóak az OTP Bank értékpapír forgalmazást végző bankfiókjaiban, illetve interneten az OTPdirekt-en keresztül is. 

Ha rendszeres időközönként rendelkezel befektethető összeggel:
Az OTP Banknál adhatsz állandó befektetési jegy vételi megbízást, így havonta akár már néhány ezer forintot is automatikusan befektethetsz, amiből idővel jelentős összeghez juthatsz.

Több információt szeretnék:
Az alapról bővebb információt találsz a befektetési jegyek forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő honlapján (www.otpalap.hu).  

2021. május 12. - Ma Pongrác napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz