OTP Tőkegarantált Pénzpiaci Alap

OTP Tőkegarantált Pénzpiaci Alap

Az alap típusa: Forint alapok

Kockázati besorolás: alacsony

Minimálisan ajánlott befektetési időtáv: 0-1 év

Tipp:

Akkor ajánljuk, ha félsz a kockázatoktól és a bankbetétekben bízol, viszont nem szeretnéd a pénzed előre meghatározott időre lekötni.


Befektetési stratégia:

Az OTP Tőkegarantált Pénzpiaci Alap olyan befektetési alap, amely hazai bankbetétekből, illetve rövid lejáratú állampapírokból áll. Az alap árfolyama kiegyensúlyozottan növekszik, árfolyamingadozása nagyon alacsony.

Az alap jellemző befektetései:

Az alap befektetési jegyeinek megvásárlásával rövid lejáratú forint betétek folyamatos kamatnövekményéből részesedhetsz.

Befektetés lekötés nélkül:

A befektetési jegyek bármelyik napon megvásárolhatóak és visszaválthatóak, azaz ha időközben pénzügyi céljaid megváltoznak és a befektetésedhez hozzá kell nyúlnod, az alapban elhelyezett pénzed szabadon bármekkora összeggel növelhető, illetve csökkenthető.

Hol juthatok hozzá?

Az alap befektetési jegyei megvásárolhatóak az OTP Bank értékpapír forgalmazást végző bankfiókjaiban, társforgalmazóinknál, illetve interneten az OTPdirekt-en keresztül is.

Ha rendszeres időközönként rendelkezel befektethető összeggel:

Az OTP Banknál adhatsz állandó befektetési jegy vételi megbízást, így havonta akár már néhány ezer forintot is automatikusan befektethetsz, amibol idővel jelentős összeghez juthatsz.

Több információt szeretnék:

Az alapról bővebb információt találsz a befektetési jegyek forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő honlapján.

Miért éppen a pénzpiaci alap?

Az alappal úgy részesedhetsz a bankbetétek kiszámítható, folyamatos kamatnövekményéből, hogy közben pénzedhez bármikor hozzáférhetsz, nem kell lejáratokra, futamidőkre figyelned.

2021. május 12. - Ma Pongrác napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz