OTP Új Európa Alap "B" Sorozat

OTP Új Európa Alap "B" Sorozat

Az alap típusa: Deviza alapok

Kockázati besorolás: magas

Minimálisan ajánlott befektetési időtáv: 5-7 év

Tipp:

Akkor ajánljuk, ha legalább 5 évre szeretnéd az euró megtakarításaidat befektetni, bízol az ígéretes, új feltörekvő európai részvényekben és vállalod a magas kockázatot.


Befektetési stratégia:
Az OTP Új Európa Alap olyan befektetési alap, amely lehetőséget nyújt alulértékelt, magas növekedési potenciállal rendelkező közép- és kelet európai vállalatok részvényeinek teljesítményéből való részesedésre. Az alap árfolyamában a részvénybefektetések miatt jellemző a rövid távú árfolyamingadozás. Ennek csökkentése érdekében fontos a minimálisan ajánlott befektetési időtáv betartása.  

Az alap jellemző befektetései:
Az alapot az Alapkezelő a hagyományos stratégiáktól eltérő befektetési politikával kezeli. Az alap a változó tőkepiaci körülményekhez igazodva mozgathatja tőkéjét a különböző kockázatú eszközök között. Az Alapkezelő arra törekszik, hogy kedvezőnek ítélt piaci helyzetekben vállaljon részvénykitettséget.  

Befektetés lekötés nélkül: 
Bár az alapot hosszú időtávra ajánljuk, a befektetési jegyek bármelyik napon megvásárolhatóak és visszaválthatóak, azaz ha időközben pénzügyi céljaid megváltoznak és a befektetésedhez hozzá kell nyúlnod, az alapban elhelyezett  pénzed szabadon bármekkora összeggel növelhető, illetve csökkenthető.

Hol juthatok hozzá?
Az alap befektetési jegyei megvásárolhatóak az OTP Bank értékpapír forgalmazást végző bankfiókjaiban, társforgalmazóinknál, illetve interneten az OTPdirekt-en keresztül is. 

Ha rendszeres időközönként rendelkezel befektethető összeggel:
Az OTP Banknál adhatsz állandó befektetési jegy vételi megbízást, így havonta akár már néhány ezer forintot is automatikusan befektethetsz, amiből idővel jelentős összeghez juthatsz.

Több információt szeretnék:
Az alapról bővebb információt találsz a befektetési jegyek forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő honlapján (www.otpalap.hu).   
 
 

2021. június 13. - Ma Antal, Anett napja van.

E-mail címed megadásával iratkozz fel a hírlevélre, és tudj meg friss információkat játékainkról és az ajánlatainkat érintő újdonságokról!

Befektetési 1x1
Pénzügyi kvíz